Log in

Cookies must be enabled in your browser Help with Cookies must be enabled in your browser
Some courses may allow guest access

Is this your first time here?

Hej!

Du måste bland annat skapa ett nytt användarkonto på denna webbplats för att få tillgång till de kurser som Du vill delta i. Varje individuell kurs kan också ha en engångsnyckel "kursnyckel". Den får du av din lärare. Den behöver Du dock inte förrän senare. 

Så här skapar Du Ditt konto:

  1. Fyll i formuläret på sidan Nytt konto med de efterfrågade uppgifterna om Dig själv.
  2. Ett e-postmeddelande kommer därefter omedelbart att sändas till Din e-postadress du angivit.
  3. Läs din e-post, och klicka på webblänken som den innehåller. Alternativt kopiera den länk du får till adressfältet och surfa dit.
  4. Ditt konto kommer därmed att bekräftas och Du kommer att loggas in.
  5. Nu kan Du välja vilken kurs Du vill delta i.
  6. Om Du måste ange en "kursnyckel" - så får Du använda den som Din lärare har givit Dig. Med den kan Du registrera Dig på en sådan kurs som kräver det.
  7. Nu kan Du använda hela kursen. Från och med nu behöver Du bara skriva in Ditt användarnamn och lösenord (i formuläret till vänster på denna sida, alternativt uppe till höger på webbsidan) för att logga in och för att nå de kurser som Du är registrerad på.
OBS! Genom att Du bekräftar kontot så samtycker Du till databehandling enligt Personuppgiftslagen. Om Du är osäker på vad det innebär så kan Du hitta mer information här: http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/

Lycka till!